top of page
Fermenteren
6306ECFF-2401-4E14-9651-60BCB520CE10.jpeg

hip

leuk

lekker

gezond

Bedrijvig.

Uitgebreid bedrijfsfeestje of feel good lunch?

Jouw klanten, leveranciers of medewerkers gezond en lekker in de watten leggen? Kies voor onze groentehapjes, een broodjeslunch of gevarieerd (tapas)menu. We hebben verschillende zakelijke formules. Vanaf 25 personen leveren we op locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Groepen.

 

 

 

Privé-feestje in ons zaaltje?

Voor grotere groepen hebben wij speciale formules: wat dacht u van een tapasavond onder vrienden bijvoorbeeld? Of kiest u liever voor een uitgebreid diner? We beschikken over een zaaltje waar u met groepen tot 15 personen heerlijk kan genieten!

quote shizzles
blabla
en si en la
Events

Fermenteren is een van de pijlers van een gebalanceerde voeding en een gezonde levensstijl. Het houdt je darmflora in topconditie, geeft je immuniteit een boost en is ook een ideale manier om restjes te verwerken. Het is een duurzame, creatieve en gezonde manier om om te gaan met de elementen die de natuur ons geeft.

 

In deze workshop leer je de basis van fermenteren met groenten. Op drie uur tijd ga je mee op een ontdekkingsreis door de wereld van fermenteren, een waar avontuur in smaken, geuren en kleuren. 

 

De workshops zijn laagdrempelig, interactief, leerzaam, en vooral heel erg leuk. Het uitgangspunt is: leren door te doen. We gebruiken uitsluitend biologische producten. Door het aantal deelnemers te beperken, is er ruimte voor een erg persoonlijke aanpak. Op het einde van de workshop neem je je allereerste fermentatie mee naar huis en beschik je over de kennis en vaardigheden om zelf te gaan fermenteren.

bottom of page